A XII-a ediție a concursului GeomondIS, desfășurată la Iași

Liga Studenților de la Geografie și Geologie Iași (LSGG) organizează, în perioada 21-22 aprilie, începând cu ora 10.00, cea de-a XII-a ediție a concursului GeomondIS, în Amfiteatrul B8 al Facultății de Geografie și Geologie Iași. Weekend-ul acesta se va desfășura faza regională, urmând ca faza națională să aibe loc la Cluj în perioada 5-6 mai.

Participanții sunt elevi din clasele IX-XII de la licee, precum Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași sau Colegiul „Petru Poni” din Onești. Aceștia vor fi supuși la o probă teoretică, una orală și una practică. Anul trecut faza națională s-a ținut tot la Iași, iar din echipa câștigătoare făceau parte elevii Colegiului Național „Costache Negruzzi” Iași.

„Concursul GeomodIS înseamnă mai mult decât o competiție între elevi. Înseamnă responsabilitate, atenție, dar și prietenie față de toți cei care vor fi prezenți. Ca și coordonator, mă aștept ca elevii să se simtă bine și să aibe o experiență de neuitat, să simtă căldura și prietenia familiei LSGG”, a declarat Maria Dabija, coordonator al proiectului GeomondIS.

GeomondIS este un proiect marca LSGG, inițiat în anul 2006 de către asist. univ. dr. Roșu Lucian, și a fost preluat de către toate facultățile de Geografie din țară, precum cele din Cluj, București și Timișoara.
Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesați pagina de facebook LSGG sau adresați-vă coordonatorilor: Maria Dabija – 0748615343 și Ștefan Tihon – 0756821921.
Alexandra ATĂNĂSOAI

Leave a Reply

Your email address will not be published.