A avut loc prima ediţie Miss şi Mister UAIC

Participanții de la Facultatea de Litere

Participanții de la Facultatea de Litere

Balul bobocilor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a avut loc joi, 26 martie. Concursul s-a desfăşurat în club Skye şi a început la ora 22:30. Ora iniţială  de începere a evenimentului era 8:30, dar din cauza numărului mic de spectatori s-a amânat până la 22:30, lucru care a stârnit revoltă atât din partea publicului, cât şi din partea participanţilor.

Acesta este primul an în care UAIC îşi desemnează un câştigător final, până acum balurile având loc pe departamente. La eveniment au participat şase perechi, ele reprezentând pe rând Facultatea de Litere, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Geografie, Facultatea de Geologie, Facultatea de Matematică şi Facultatea de Informatică. Tema concursului a fost „Cenuşăreasa”, drept pentru care partenerii participantelor au îngenuncheat în faţa acestora înapoindu-le pantoful pierdut. Concurenţii au trecut prin şase probe în care şi-au demonstrat talentele. Câştigătorii concursului au fost reprezentanţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Aceștia au primit o excursie gratuită în Bucovina.

Printre sponsorii balului s-a numărat şi echipa de televiziune U Tv, care a difuzat şi a filmat întreaga desfăşurare a acestuia. Preţul unui bilet a fost de 35 de lei, iar la sfârşitul petrecerii trupa Voltaj a susținut un moment artistic.

Elena Mormeci
elena.mormeci@addinfo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.