19 locuri de parcare scoase la licitație

Parcare publică

Parcare publică

Începând de astăzi, Primăria Municipiului Iași scoate la licitație 19 locuri de parcare de reședință în trei zone ale orașului. Licitația va dura toată săptămâna astfel încât, ieșenii își vor putea disputa locurile. Licitația va avea loc la sediul Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat începând cu ora 14.00.

 
Din numărul total, 12 vor fi licitate astăzi în zona Piața Unirii nr. 2, la licitație putând participa locatarii din blocuri și firmele cu sediile în imobilele situate pe o rază de 30 de metri față de parcare.
Marți se vor licita două locuri de parcare de pe aleea Decebal nr. 17, acestea putând fi cumpărate de către locatarii blocurilor A8, A9, B5, B6, C8 și C9. Tot pe aleea Decebal nr. 1 vor fi licitate alte trei locuri pentru locatarii blocurilor B1 și B7.
Ultimele trei locuri, situate pe strada Cujbă nr. 1, vor fi licitate joi pentru locatarii blocurilor F2, F11 și L11 – L17.
 
Dosarele de participare pot fi depuse până în ultima zi lucrătoare dinaintea licitației. Acestea trebuie să conțină: copie după actul de proprietate a locuinței, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului, certificat de atestare fiscală eliberat de Direcția Economică şi a Finanțelor Publice, dosar de încopciat, precum și chitanțele aferente documentației, taxei de participare şi garanției de participare, în sumă totală de 65 de lei.
Informații suplimentare se pot obține de la sediul ADPP din șoseaua Națională nr. 43, etaj 4, camera 15, sau la telefon 0232.264.246.
Mădălina IOVU

Leave a Reply

Your email address will not be published.